Inschrijven

De aanmeldingen en inschrijvingen verlopen via een samenwerking met OCMW- vereniging De Blauwe Lelie uit Brugge. De Blauwe Lelie hecht belang aan een krachtig kindbeeld, vertrouwen, respect en open communicatie.
Ouders betalen de opvang volgens hun inkomen. De Blauwe Lelie kan dit voor jou berekenen.

Bij inschrijving wordt er gestreefd naar een gezonde balans qua leeftijd van de kindjes in de groep, alsook de sociale achtergrond.

Voor meer informatie omtrent de aanmelding kan je contact nemen via de gegevens bij  Contact of via De Blauwe Lelie

Efficiënt aanmelden doe je best zo:
- Je doet zo vroeg mogelijk in de zwangerschap een online aanvraag bij De Blauwe Lelie waarin je je voorkeur voor onze opvang vermeldt.
- Je stuurt tegelijkertijd een begeleidende mail naar erlijn.charels@deblauwelelie.be en groenehazelaarbrugge@gmail.com in copy. Hierin vermeld je je voorkeur voor onze opvang.
- Je zal eerst een standaard antwoord krijgen van De Blauwe Lelie.
- Erlijn Charels behandelt de aanvragen vervolgens in chronologische volgorde en zal samen met ons bekijken wanneer er een plekje vrijkomt. Zij stuurt jullie dan een vrijblijvend voorstel. Na een bezoekje aan onze opvang kan je dan dit plekje al dan niet vastleggen. 
- Opgelet: kindjes kunnen bij ons pas starten als ze 6 maanden oud zijn. Bekijk zeker ook onze openingsuren en vakantieregeling hieronder. Je kindje kan bij ons blijven tot de leeftijd van 3 jaar, de einddatum van de opvang wordt besproken en vastgelegd bij de aanmelding.

Openingsuren Groene Hazelaar

Maandag 7u30 tot 17u30
Dinsdag 7u30 tot 17u30
Woensdag 7u30 tot 12u30
Donderdag 7u30 tot 17u30
Vrijdag 7u30 tot 17u30

We hebben er bewust voor gekozen om in onze openingsuren een evenwicht te zoeken waarbij de rust en de regelmaat van het jonge kind centraal staan, alsook de verwachtingen van de aansluiting van de kinderopvang op de arbeidsmarkt. We zijn er ons bewust van dat dit een extra inspanning vraagt van de ouders maar ten goede komt van de kinderen. Om dezelfde reden én om onze eigen draagkracht en balans werk/gezin te bewaken, sluiten wij gedurende de herfst-, kerst- en krokusvakantie. Tijdens de paasvakantie sluiten we 1 week. Tijdens de zomervakantie sluiten we 5 weken (6 weken vanaf 2024).